Dermapen FAQ

Hva er Dermapen?

Mikroneedeling, også kjent som kollageninduksjon, skaper mikrokanaler i huden for å starte en økning i cellulær regenerering og kollagenproduksjon. 

Dermapen er laget av medisinsk rustfritt stål og nålene forårsaker ingen traumer. Behandlingen benyttes for å løfte og stramme opp huden reduserer rynker, pigmenteringer, porestørrelse, kvisearr og strekkmerker.

Hvordan fungerer Dermapen?

Mikronålene beveger seg forsiktig og jevn over huden, noe som fremkaller kollageninduksjon og styrker elastinfibrene. Som svar på stimulansen, plumper og tykner huden, reduserer utseendet på arr, og fine linjer og rynker.

Hvilke områder kan behandles med Dermapen?

Egnet for både ansikt og kropp

Er du en god kandidat for Dermapen?

Den ideelle kandidaten for Dermapen er en som håper å minimere utseendet på arrdannelse, strekkmerker, forstørrede porer og ujevn pigmentering. Alle hudtyper  kan dra nytte av Dermapen.

Er behandlingen smertefull?

En bedøvende krem påføres 20 minutter før behandlingen for å minimere ubehag og smerte.De fleste opplever behandlingen som helt ukomplisert

Hvor lang tid tar Micro needling å utføre?

Etter at huden er blitt bedøvet, kan Microneedling ta mellom 30 minutter til en time avhengig av størrelsen på behandlingsområdet

Lyst å lese mer om dermapen, se www.dermapen.com