FAQ Fillers

Fillers

Hos Bloomed utføres all behandling med filler av Dr. Marcus Eriksson som er lege og spesialist i plastisk kirurg.

 En filler-behandling gir et umiddelbart resultat. 

Hva er en “filler”?

Skjønnhetsidealene forandrer seg over tid. Det samme gjelder ansiktet vårt etter hvert som vi blir eldre. Med en “filler”, som Restylane, Juvederm, Ellansé eller Radiesse, får du et naturlig skjønnhetsløft basert på en tynn gelè av hyaluronsyre, som forøvrig finnes i bindevevet naturlig. Geleen injiseres i huden i små mengder via en svært tynn nål. Resultatet vises øyeblikkelig.

Behandling med filler brukes til å jevne ut furer og rynker, skulpturere lepper og forme ansiktskonturer. De vanligste behandlingsområdene er glabellafurer (mellom øyenbrynene), nasiolabiale furer (fra neseroten til munnvikene) og leppene. Med en slik behandling får du et langvarig og naturlig skjønnhetsløft.

Hvordan utføres en behandling?

Under behandlingen injiseres den krystallklare gelen i huden i små mengder via en svært tynn nål. Gelen skaper volum under rynken som dermed løftes opp og jevnes ut. Ved leppeskulpturering eller forming av ansiktskonturer tilføres volum og form til det behandlede området.

Hvor lang tid tar en filler-behandling?

Det er en rask og enkel prosedyre og vil normalt ta 20-30 minutter.

Hvor lenge varer effekten?

Produktet ligger i huden i ca. 9-24 måneder – avhengig av hvilken hudtype du har og hvilket filler-produkt som benyttes. I leppene er varigheten ca. 6-20 måneder.