Hvordan få en sunn & frisk hud nå

Nok en vintermåned er her, men vi er glad for denne tiden skal brukes til å gjøre noe for huden.

Glødene hud, frisk og sunn hud, strålende hud, hva du enn vil kalle det, vi skjønner at huden er synbar og representerer oss mer enn hår og klær.

En sunn, glødene hud er ikke bare viktig for en god selvfølelse men også for din helse. 

Huden er kroppens største organ og utsettes for ytre og indre påvirkninger, på sikt må det være en prioritet å ta vare på den. 

All hud trenger en pleie. Det er enkelt å igangsette ett hjemmeprogram som tar deg under 5 minutter hver dag og som er en investering med synbar avkastning, – ett frisk og opplagt utseende. 

Vi ser at det er blitt mer og mer fokus på å ha en sunn hud, en hud med spenst, glød og fuktighet.

 Og for alle de som har behov for å reparere, er det behandlinger som virkelig gjør en forskjell.

Vi har alle gamle solskader som sprengte blodkar, pigmenter, linjer og rynker eller grovere hud.

Volum er det første som forandrer seg og blir redusert i en aldringsprosess, dette vises gjennom mer innhult øyeparti, man blir mer mørk under øynene, slappere hud, kjevelinjen mister spenst , munnviker blir fremtredende.

Endel av dette er selvfølgelig genetisk aldring men dine levevaner og ytre påvirkninger påvirker din aldring og er ting du kan styre.

Mange sliter med at hudstrukturen har arr, store porer og merker og har ikke en jevn, frisk farge, slike ting lar seg behandle slik at du får tilbake en frisk hud.

 Få en bedre hud

Regelmessig er nøkkelen til resultat, du trenger en rutine for din hudpleie og det tar ikke lang tid. Gjør rens, stimulering, fuktighet og beskyttelse til endel av dine daglige vaner.

Sørg for å alltid rense huden på kvelden og legg inn peeling noen dager i uken. 

Kjøp dine produkter hos fagfolk, vi vet hva ditt behov er og kan gi deg effektive produkter.

Spis ting som får huden din frisk og sunn og som gir deg bedre vitalitet. Noen av dem er avocado, gulrøtter , jordbær , søtpotet, solsikkefrø, gurkemeie, valnøtter, brokkoli. mørk sjokolade. Væske er også viktig for en sunn og frisk hud, å drikke vann vil rense ut toxiner og hydrere.

Behandlinger som virker kan du bestille i vår vinterkampanje. Vi fokuserer nå på hudfornyelse, hudforyngelse og glødene sunn hud.

 

Online booking – trykk her