Ny behandling hos oss!

PRX-T33 har raskt blitt en av de mest etterspurte behandlingene i bransjen.

Behandlingen er mer enn en kjemisk peeling og klassifiseres som Biorevitaliserende og er den nye generasjon TCA peeling.

For mange av våre kunder er det vanskelig eller ikke gjennomførbart med peelinger som etterfølgende kan gi nedetid med sårhet, rødme og flassende hud. 

Her er PRX -T33 et flott behandlingsalternativ som gir flotte resultater med økt spenst, glød og jevnere hudtone med minimale reaksjoner i overhuden.

Den har både nasjonalt og internasjonalt blitt en favoritt på grunn av sin fantastiske effekt, uten den slitsomme nedetiden som ofte følger kjemiske peelinger.

Så hvordan fungerer PRX-T33?

PRX-T33 er ikke som en kjemisk peeling, der du peeler bort det øverste laget av huden. PRX-behandlingen er en biologisk hudforyngende behandling som består en unik patentert formulering som består av en kombinasjon av TCA, Hydrogenperioksid og Kojic syre.

De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse, samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som forbedrer huden både direkte og på lang sikt.

Hydrogenperoksid 3% Er et antiseptisk middel som renser huden for urenheter og metter overhuden med oksygen, forbedrer følsomheten til reseptorene i huden og har en blekende effekt.

Kojic syre er en syre som reduserer produksjonen av melanin, eliminerer hyperpigmentering og misfarginger i huden.

Trikloreddiksyre 33% er et betennelsesdempende kompleks som renser porene, ødelegger sykdomsfremkallende bakterier og stimulerer veksten av fibroblaster som igjen øker hudens elastisitet. 

Behandle og ta vare på forsømte områder.

Det er vanlig at det er mye fokus på ansiktet når vi snakker om medisinske hudpleiebehandlinger; men med PRX kan også andre områder som hals, bryst,hender og kropp effektivt behandles.

PRX kan utføres alene eller i kombinasjon med Dermapen eller Skinbooster ( Juvederm)

Hvordan utføres behandlingen?

PRX-T33 påføres huden i ett til flere lag og masseres inn med et fast trykk, dette for å optimalisere opptak og effekten av ingrediensene og for å nå de dypere lagene av huden.

Under behandlingen kan det oppleves lett svie og varme i huden, men de fleste opplever ikke behandlingen som smertefull. Etterfølgende påføres pleiende krem og eventuell kribling i huden avtar raskt. Man kan gå direkte tilbake til normal aktivitet etter behandling.

Hvem passer PRX-T33 for?

PRX-T33 passer de fleste hudtyper og aldre. 

Indikasjoner for behandling er:

Vi kombinerer også gjerne PRX-T33 med Dermapen for behandling av arr, blodkar og strekkmerker.

  • Rynker og linjer
  • Pigmentering 
  • Solskader
  • Tørr hud 
  • Tapt elastisitet i huden / slapp hud 
  • Utvidede blodkar
  • Arr
  • Strekkmerker

Behandlingen kan taes en gang eller som en kur om du trenger dyp hudforbedring. Du vil se resultat etter en behandling.