Om oss

Bloomed driftes av Christin Jentoft som tidligere har drevet og jobbet i Vigdis hudpleie og essens dagspa sammen med sin mor Vigdis jentoft i til sammen mer en 30 år. Med seg i teamet har hun Ida Pedersen medisinsk hudterapeut, hun også med bakgrunn fra essens dagspa som opplæringsansvarlig og hudterapeut i 8 år. Vi er opptatt av å gi våre kunder en unik opplevelse med behandlinger som gir en umiddelbar og langvarig forbedring mot deres hudproblemer. I tillegg til å være eksperter på hudhelse og anti – aging har vi lang erfaring med hudproblematikk som akne, uren hud, rosacea, allergi og eksem.  Vi har valgt Verdensledende produktkonsepter som, Neostrada, Exuviance, Esse, Elixir og Cuvget. Bloomed driftes sammen med Privatklinikken som er en av klinikkene i Norge med lengst erfaring innen fillers, Botox og plastikkirurgi i det private markedet. 

Vi tilbyr markedsledende  behandlinger og er spesialister på behandlinger som Botox og fillers som gir forbedring på linjer, rynker og slapp hud, bygger opp kinnbein, nese og ansiktskonturer. Vi tilbyr kirurgiske behandlinger som øyelokk og brystoperasjoner samt ansiktsløft uten kirurgi. Privatklinikken har i tillegg til sin klinikk i Tromsø filialer i Oslo, Bergen, Kristiansand og Alta. 

Vi er opptatt av å benytte produkter, behandlinger og metoder for hudforbedring som er medisinsk dokumentert og vi holder oss oppdaterte på forskning og behandlinger til enhver tid. Vi reiser mye på kongresser og er alltid på de største samlingene i inn og utland for å holde oss oppdaterte slik at vi kan gi deg det aller beste resultatet innen medisinsk hud og kroppspleie.

Velkommen til din hudspesialist hilsen Christin, Ida, Dr. Eriksson og klinikksjef Mette Eriksson.